Tøjet til kvinder

Mange tøjmærker, der er inspireret af en backstage rock n’ roll stil, men stadig med et præg af en sødme og elegance. Med rimelige priser gør det muligt for den enkelte at skabe en egen stil.

De har til formål at skabe tøj, der passer til enhver stil og personlighed, men stadig med en mulighed for at skille sig ud fra mængden. De udtrykker, at de altid vil lave tøj med formålet om at den enkelte pige på gaden skal have mulighed for at skabe sin egen stil.

Dem der laver dametøj i flere stilarter præget af et skift i valg af tekstiler, print og detaljer. Om så det er en kjole, bluse eller cardigan du er på udkig efter, vil mange have dametøjet i et bestemt textil som bomuld eller viskose.

Gestuz er et dametøjsmærke designet af Arina Woron og ledet af Sanne Nielsen. Mærket med den stigende succes finder du ikke kun i Danmark, men også i flere nordiske lande. Du finder dametøjet her.

I februar 2012 fik for eksempel Gestuz for første gang muligheden for at vise deres stilfulde, men stadig varierede modetøj frem på podiet ved modeugen i København. Gestuz er et råt og voksende mærke, som er klar på, at gøre sig mere set og vokse i modeherakiet.

Modetøj i form af denim

Fremgangen i succesen af modetøj og generelt tøj til kvinder har været deres gode blanding af strik, læder af høj kvalitet og rå denim, og du kan ikke gå galt med en kjole, hvis det er det, du er på udkig efter.

På lig linje med øvrige designs vil du også kunne finde en kjole i det ønskede materiale. Hvad end det er en rå læderkjole eller et design med præg af en futuristisk stil. Dametøj er et bredt udvalg af tøj til kvinder, men skal være inde for rammerne af dameøj og du finder det ved flere forhandlere landet over, men er du ude efter at kigge kan du også besøge online. Du finder dametøjet her.

Tøj til kvinder online

Vedrørende tøj til kvinder online bliver du mødt af muligheden for rig inspiration og indsigt i designs. Rock n’ roll med sødme og elegance skinner tydeligt igennem i deres lookbook og diverse kollektioner.

Sarte, rå men også flerfarvede designs kan ses både under kategorien campaign og lookbook. Tøj til kvinder skal vises ved deres kampagner via inspirationsrige billeder med velstylede modeller og billeder både i sort-hvid og farve.

Er du mere interesseret i enkle billeder af tøjet, kan du under lookbook se tøjet i et naturligt lys med en flot og reel fremstilling af det enkelte stykke tøj.