Tre gode tips til den perfekte spisestue

Spisestuen er et af de centrale rum i hjemmet, hvor der bliver uddelt gode historier og spist nogle fantastiske måltider gennem årene.

Trænger din spisestue til lidt forandring, eller skal du flytte i en ny bolig, hvor du drømmer om den perfekte spisestue?

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, og derfor kommer vi med tre gode tips til, hvordan du kan få skabt en spisestue fyldt med god stemning og personlighed, og hvor der er plads til hygge.

Det kræver ikke meget at forvandle din spisestue og give den et helt nyt udtryk, så derfor koster det dig heller ikke en formue.

 

Det vigtigste møbel

Vi kan vist godt blive enige om, at der ikke kan være en spisestue uden et spisebord. Derfor er spisebordet også særdeles vigtigt, når det handler om rummets dynamik og udtryk.

Skal du forvandle din spisestue, så bør du først og fremmest kigge dig om efter et nyt spisebord, der passer ind i din stil.

Vil du gøre det hele nemmere for dig selv, så kan du også investere i et spisebordssæt, hvor du både får bord og tilhørende stole.

Så passer det hele sammen og kan blive til rummets midtpunkt. Hos trademax.dk finder du mange spisebordssæt, og du kan se udvalget her. Måske du finder dit nye yndlingssæt til din spisestue.

 

Få en pejs

Måske du altid har drømt om at få en pejs i din spisestue, men det kræver en skorsten, der kan lede røgen væk fra din bolig.

Men faktisk har du muligheden, selvom du ikke ejer en skorsten. Med en biopejs kan du få en flot og elegant pejs i hjemmet, som ikke har brug for brænde, men i stedet bioethanol.

Disse forskellige pejse kommer i et enkelt design, som passer perfekt ind i den moderne spisestue.

Du finder dem i en række af forskellige modeller og størrelser, og du kan finde en model til dig, hvad end du gerne vil have en rund model eller en firkantet en af slagsen.

 

Natur og personlighed

Når det kommer til detaljerne, så er de afgørende for en spisestue, der både udtrykker personlighed, men også indbyder til hygge.

Det er altid godt at få naturen med indenfor ved at hente friske blomster fra haven eller gøre brug af træ og jordnære farver.

Du kan med fordel vælge at male den ene væg i stuen for at skabe ro og dybde i rummet. Samtidig skal du ikke gemme dine personlige ejendele væk, men i stedet placere dem rundt omkring i din spisestue.

Skaber du et miks af nyt og gammelt, går det godt i spænd med visionen om en perfekt spisestue.

 

 

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra trademax.dk og pejseringen.dk