Moderigtige sko fra Via Vai

 

At du får kvalitet udover det sædvanlige kan mærkes med det samme; alle skoene er således udstyret med lækker slidstærk sål og masser af andre funktionelle fordele.

Dette kommer dig til gode, da skoene er behagelige at gå i, uanset om dine fødder ikke er vant til Via Vai. Se de lækre sko her hos choopin.dk

Bag om produktsortimentet hos Via Vai

Hos Via Vai har man primært valgt at kaste sin kærlighed over sneakers og originale sko. Det er dog ikke ensbetydende med at man ikke finder andre sko i sortimentet, som også tæller blandt andet ballerina sko og boots, måske på udsalg her.

Af brugte kvalitetsmaterialer kan nævnes gede-, kalve- og lammeskind. Området omkring Pisa og Firenze er ideelt til dette formål, da man ikke finder bedre materialer på vores jord.

Det har Via Vai udnyttet til fulde, i og med man har valgt at fokusere på de lokale skindtyper, som virkelig forbedrer din komfort.

Ikke nok med at der er masser af funktionelle fordele forbundet med disse kvalitetsmaterialer, ser det også smart og unikt ud. Den originale stil som mærket ligger for dagen er out-of-this-world; man finder simpelthen ikke mere feminine og unikke sko på markedet.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan gå op til 6 måneder før de enkelte sko kommer på markedet igen.

Hos Via Vai skyder man således to kollektioner af årligt, hvorfor man ikke kan finde den ene kollektion, når den anden er udkommet.

Derfor er det med at slå til, hvis du finder din favorit sko fra Via Vai – der er nemlig ingen garanti for, at den nogensinde rammer markedet igen.

Dette er også med til at skille mærket ud fra mængden. Sneakers fra Via Vai passer udemærket til rå bukser eller jeans og specielt til jeans passer de rigtig godt til. Pieszak er specialist i bukser og jeans og helt sikker et “prøv” værd. Se det store udvalg hos chopin.