Husk den gode erhvervsrådgivning

God rådgivning i forhold til dit arbejde og job er et must. Selvom du måske ikke føler, du har behov for rådgivning og hjælp, så kan det alligevel være en god idé. Sagen er nemlig, at der er masser af muligheder for erhvervsrådgivning, uanset hvor du kigger hen i erhvervslivet.

 

Både fagforeninger, advokatvirksomheder og kommuner hjælper gerne til. Det handler bare for dig om at finde de rigtige, der hjælpe med dine spørgsmål og udfordringer.

Rådgivning der passer til dig

Uanset om du sidder i en bestemt situation, eller du ikke er sikker på, hvad du måske behøver hjælp og rådgivning til, så er der muligheder. Følgende områder kan være noget af, det du kæmper med. Al sammen er det noget, som enten kommuner, fagforeninger, jurister eller rådgivningsvirksomheder kan hjælpe med.

 

  • Iværksætter, der mangler råd til at komme i gang
  • Juridiske spørgsmål i forhold til noget på arbejdspladsen
  • Bedre salg i virksomheden
  • Allround-tjek af jeres virksomhed
  • Jobsøgende, der mangler råd til at komme tilbage på arbejdsmarkedet

 

Nogle af emnerne giver måske bedre mening for netop dig i din erhvervsmæssige situation. Men for eksempel kan det aldrig være en dårlig idé med et allround-tjek på virksomheden for at se, om der er nogle problemer. Du kan læse mere disse issues i erhvervslivet og politik her.

Skub dig selv frem

Selvom rådgivningen ikke virker af meget, når det lige står på, så er det noget, der kan hjælpe dig fremad i erhvervslivet. Blandt andet hvis du står som jobsøgende, kan det være fornuftigt at få rådgivning andre steder end på jobcenteret eller fagforeningen. Og som iværksætter kan der være gode råd at hente i kommunens vækstfora. Ofte er det nemlig noget, som kommunerne i Danmark gerne vil hjælpe til med.
Den gode eller anderledes rådgivning kan måske være lige netop det, som er med til at skubbe dig fremad.