Go vest

Veste er blevet sindssygt populære efterhånden som tiden er gået indenfor det sidste år. Der har lige så længe, jeg kan huske og min mor kan nok også lige så længe, hun kan huske, huske, at der var et marked for veste.

Markedets har bare aldrig været så højt og ikke mindst stigende, som det er lige for tiden. Og det kan man bestemt ikke klage over, i hvert fald ikke, hvis man er en pige som mig, der er tosset med tøj, mode og nye trends.

Og så vidt jeg ved og er informeret, så findes der pænt mange piger af denne slags nu til dags. Der findes faktisk så mange, at jeg godt tør sige, at ingen af mine veninder ikke følger med på moden og bruger meget tid, energi og ikke mindst penge på at være en del af den.

Moden er et fællesskab, lige som meget andet er det. Diverse religioner og trosretninger er fællesskaber. Sportsklubber er fællesskaber, og jeg kunne nævne mange flere, men på præcis samme måde er mode et fællesskab.

Mange forskellige veste-trends

Jeg har naturligvis også investeret i en vest. Eller rettelse – jeg har investeret i hele fire veste, og jeg elsker dem alle lige højt. Markedet indenfor veste er faktisk i forhold til indenfor andre trends, der er oppe for tiden, meget bredt.

Det er nemlig alt lige fra oversize cowboy veste til læderveste til stofveste til skind – og pels veste, der er populære og efterspurgte på markedet. Hver trend indenfor veste passer til et look eller et outfit, og det er det fantastiske ved veste, nemlig at de kan gå til alt. Men på samme måde, som alt andet One Two Luxzuz tøj, går en slags vest naturligvis bedre sammen med noget end sammen med noget andet.

Efter min personlige mening og ikke mindst min personlige erfaring, som altså er større og vildere end som så, så er en cowboy veste perfekte til en sød, hvid sommerkjole.

En sort lædervest er perfekt til en sweater og et par jeans, og så kunne jeg selvfølgelig blive ved på den måde med at byde ind med alle mine meninger og tanker omkring mode og ikke mindst den geniale og populære trend, som veste er lige pt.

Det handler selvfølgelig om, hvordan man individuelt ønsker at fremstå, samt hvad man ønsker at udstråle, hvilken form for vest, man har på til hvilket outfit. Det er overhovedet ikke det afgørende. Det afgørende er, om man kan bære en vest og det kan alle!