Førsteklasses materialer til sko og støvler

Kreativitet, et tidsløst design og høj kvalitet er nøgleordene bag Via Vai, der er et stort internationalt modebrand med fokus på sko.

Det italienske mærke har eksisteret i mange år, men er først for nyligt blevet populær på det danske marked, hvor kvinderne har taget de unikke designs til sig.

Hemmeligheden bag Via Vai er som sagt kreativiteten samt den italienske know-how indenfor mode, der gør mærket enormt interessant – også med danske briller.

Herhjemme er det blevet højeste mode at skille sig ud fra mængden, og dermed være alt andet end mainstream, hvilket man må sige forenes godt med støvler fra Via Vai.

Udover unikke designs der skiller sig ud fra mængden, så får du også høj kvalitet med Via Vai, hvilket er minimum ligeså vigtigt – i hvert fald på længere sigt, når du skal gå rundt i skoene hele dage ad gangen.

Du kan finde et stort udvalg af støvler fra Via Vai hos Chopin.

 

Via Vai udfordrer tidens trends

Det overdådige sortiment fra Via Vai udvider sig hele tiden, hvorfor du altid kan finde noget interessant og nytænkende. Kreativiteten har udmundet i, at det italienske mærke har udfordret tidens trends gang på gang.

Det er således ikke nok at være med helt fremme på modescenen; man skal også turde udfordre trendsne, så det hele ikke bliver alt for ensformigt.

Denne strategi har Via Vai haft succes med, hvilket nu resulterer i et hav af lækre sko til den modebevidste kvinde.

Hvornår kan man gå med støvler fra Via Vai, spørger du måske? Det er et godt spørgsmål, for sortimentet er som sagt spækket med sko, men hvornår er det passende at bruge dem?

Er det i festlige sammenhænge eller til hverdag? Dette afhænger selvfølgelig i høj grad af dig som person – hvad vil du for eksempel signalere?

Støvler fra Via Vai oser af klasse og elegance, hvorfor skoene er perfekte for den selvbevidste kvinde, der tør vise sine bedste karaktertræk frem. Derfor kan skoene også både bruges til festlige lejligheder og i hverdagssammenhæng; det afhænger 100 % af dig og din stil!

 

New Balance den dag i dag

Den dag i dag drives selskabet New Balance, der er kreativ direktør og dermed er designeren bag mange af de nye designs.

New Balance har uden tvivl været en af grundstenene bag mærkets nylige succes, eftersom hun har bragt nye visioner og ekstra kreativitet ind på et ellers i forvejen innovativt hold af designere.

Med dynamiske perspektiver, nytænkning og ikke mindst sansen for at ramme de rigtige modebølger, så formår det italienske mærke gang på gang at henrykke det kvindelige publikum.

Skoene og sneakers kan med rette indgå i både din daglige påklædning, men kan også sagtens bruges til fest, hvilket skylder det på én gang tidsløse og innovative design af New Balance.

Der er ingen tvivl om, at New Balance er kommet for at blive, hvorfor du kan forvente et hav af lækre designs og gode materialer i fremtiden.

Det er derfor med at hoppe med på bølgen, før mærket bliver mainstream og ’allemandseje’. Det kan du gøre ved at købe dine sko eller sneakers fra New Balance i dag!