Er det svært for dig at finde de bedste restauranter i København?

Så er du landet det rigtige sted, for herunder kommer en liste over nogen af de gemte og glemte perler, hvor du kan få stillet sulten i hovedstaden. Det spænder lige fra smørrebrød over sushi og til italiensk.

Vi kender dem alle, de populære gastronomiske oplevelser, der findes i hovedstaden. Michellin restauranterne, gourmetstederne og de steder med langt mere end bare de klassiske 3 retter. Men, hvis du gerne vil have et lækkert og fuldstændig uprætentiøst måltid i København, kan du søge inspiration her.

 

Trattoria SUD

To italienske brødre har startet en dejlig restaurant, der skal præsentere det italienske køkken fra dets bedst side. Og hurtigt er den lille perle blevet utroligt populær.

Det er rigtig klassisk og gedigen italiensk mad lavet fra bunden. Her er det ikke kun maden, men i ligeså høj grad den gode service, der får folk til at komme igen.

De to brødre åbnede restauranten i 2018 og har med det enkelte og lækre udbud af mad fra hjemlandet taget kunderne med storm og fornuftige priser.

 

Kiin Kiin

Thailandsk mad i verdensklasse. Det er en af de restauranter, hvor oplevelsen bygger på omgivelserne, stemningen og maden i lige mål. Det er lækker og spændende mad, der er smukt anrettet og serveres i lækre portioner.

Der er stort udvalg af både mad og vin, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Husk dog, at der kan forekomme ting, der ikke er traditionelt for danske ganer, som syrlige desserter og deslige.

 

Meatpacking District Food

Her finder du I sandhed et sammensurium af forskellige og spændende mad. Det er her du finder Københavns mest delikate slow fastfood. Her kan du finde alt fra østers til burgere.

I en række skønne og spændende restauranter – mange af dem ligger i den dyre ende, men der er så stort et udbud af forskellige køkkener og grader af elegance, at du helt sikkert finder noget, der passer både til pengepungen og ganen. Om ikke andet er meatpacking distriktet et besøg værd i sig selv.

 

Uformel

Her får du mulighed for at smage lidt på de helt dyre varer uden at det nødvendigvis behøver at koste det samme.

Denne lille og delikate restaurant tilbyder pladser til omkring 80 gæster på en gang og har altid 15 retter på menuen, hvor du frit kan vælge det, du har lyst til.

Restauranten gør i vid udstrækning brug af lokale og små leverandører, når det kommer til råvarerne. Deres koncept er både bæredygtigt og spændende. Gør dig selv en tjeneste og oplev Michelin restauranten Formel 8s lillebror, Uformel.

Der er rigtig mange spændende og lækre smagsoplevelser i København – også den, der ikke står opført i Michelinguiden. Er du interesseret i mad, kan du finde stort set alt, hvad dit madhjerte kan begære i vores skønne hovedstad.

Oplev køkkener fra hele verden fra deres bedste side næste gang du besøger København. Du kan Google eller du kan spørge dig frem. Bon appetit.

 

Hvis du har brug for andre tip til hvad du skal lave i København så kan du læse mere her